NYHED:

Usikkerhed vedrørende levering af Metalcaptase!

 

Producenten af Metalcaptase i Berlin skriver på deres hjemmeside, at der er leveringstid på Metalcaptase. De har i Tyskland oplevet problemet i et stykke tid, og vi har fulgt med herhjemme.

Der har indtil nu ikke været ind rapporteret leveringssvigt på Metalcaptase fra apotekerne. De fleste apoteker har forhåbentlig penicillamin på lager til de faste brugere.

Hvis I får problemer med køb af Metalcaptase, så kontakt sygeplejerske Maria Møller eller læge Gerda Villadsen på AUH. Der skulle være sendt information ud til alle Wilson patienter, som får produktet.

 

Se mere på:

Pharma - HEYL (heyl-berlin.de)

VELKOMMEN!
WilsonPatientforeningen støtter patienter og deres pårørende ved at informere og oplyse om sygdommen og via gensidig erfaringsudveksling.

Vi arbejder for den højest mulige kvalitet i diagnostik og behandling af alle Wilsonpatienter. Specielt nydiagnosticerede og deres familier kan have mange problemer og spørgsmål, som kan være vanskelige at overskue.

NYDIAGNOSTICERET
Hvis du er nydiagnosticeret Wilsonpatient eller pårørende, er du meget velkommen til at kontakte os. Skriv eller ring til os. Vi tager gerne en telefonsamtale eller kommer på besøg, hvis det ønskes.

Hvis professionelle ønsker informationer om, hvordan det er at leve med Wilsons sygdom, besvarer vi også gerne sådanne spørgsmål.

Læs om hvad foreningen kan gøre for dig.... >

Gennemgå desuden "Tjeklisten for Wilson Sygdom"

Den kan downlodes her, og findes desuden under 'Artikler og Udgivelser'. Her findes også andre gode publicerede informationer om sygdommen.