Bliv medlem

Hvis du er Wilsonpatient eller pårørende og ønsker at blive medlem af WilsonPatientforeningen, skal du blot sende en mail til info@wilsons.dk, så arrangeres det hele derfra.

Det årlige medlems kontingent fastsættes på foreningens Generalforsamling.

Hvert år i september afholdes der en Wilson patientweekend, som holdes på skift forskellige steder i landet. Weekenden består som regel af nogle faglige indlæg fra læger, sygeplejersker, diætister eller andre eksperter med seneste information indenfor Wilson sygdommen eller andre relevante emner. Derudover er der sjovt og hyggeligt samvær med middag og overnatning. Medlemmerne får mulighed for at udveksle erfaringer med hinanden og lære, at Wilsonpatienter har meget mere at byde på end blot at være patienter. Der er delvis egenbetaling til weekenden.

I stedet for at give gaver internt i foreningen ved store begivenheder som fx bryllup, rund fødselsdag, mm, fejres medlemmernes begivenheder for det forgangne år, kollektivt på årets patientweekend.

I forbindelse med patientweekenden afholdes også den årlige Generalforsamling.

For de unge patienter er der desuden en gruppe som hedder Wilson Unge Gruppe (WUG), hvor der arrangeres mere uformelle ture, samt udveksles erfaringer på Facebook.

 

Som medlem kan du benytte dig af:

- Støtte og hjælp fra foreningens bestyrelse og medlemmer.

- Et netværk til andre medlemmer i samme situation som dig/jer.

- Nyhedsbreve samt mulighed for deltagelse i relevante kurser.

- Et årligt - rigtig hyggeligt - weekendophold som styrker sammenholdet. (Delvis egen betaling)

- Team Building kurser.

 

Det er også muligt at blive Støtte-medlem af foreningen. Hør mere herom ved at skrive til info@wilsons.dk